"La Gira Impossible" de Carles Ribot

 Carles Ribot iniciarà una gira pels 947 pobles de Catalunya

"La gira impossible" recupera l'esperit dels antics trobadors de poble en poble recorrent totes les comarques del territori















El polifacètic músic empordanès Carles Ribot ja té a punt la seva gira més ambiciosa "La Gira Impossible", que preveu recórrer tot el territori de punta a punta i de poble a poble, durant els propers anys de la seva vida.

Tal com feien els antics trobadors, Carles Ribot està preparant una gira en rigorós acústic que el portarà per a totes les poblacions de Catalunya, "La Gira Impossible", que anirà de poble en poble i que s'extendrà en els propers anys de la carrera d'aquest músic d'ànima lliure.
De la Val d'Aran al Montsià, fins arribar a l'altra punta al Pallars Sobirà, passant pel Baix Ebre i, així anar filant comarques successivament fins arribar als 947 municipis que hi ha al país.
 
L'enfant terrible empordanès celebrarà amb aquesta gira infinita els 25 anys damunt els escenaris; la primera part va ser amb grups de rock alternatiu, punk-rock, post-hardcore i emo-core fins als 26 anys i la segona flueix lliure amb una evolució en solitari com a cantautor i també alter egos com "Transgress Live" o "Enygma". 
 
Després de l'aprenentatge amb els anteriors treballs, amb petites gires i concerts que el van portar a recórrer diferents punts del territori català i a col.laborar en directe amb Pau Riba, Adrià Puntí, Esperit! o Mazoni i, més endavant, completar una trilogia testimoni del seu aprenentatge sonor tot seguint el seu univers propi, amb energia i intensitat a flor de pell, tot buscant sempre anar més enllà amb les cançons.
 
Actualment el cantautor d'esperit punk està treballant en dos videoclips que veuran la llum abans de començar la gira i varis treballs que anirà forjant entre concert i concert, com a crònica del dia a dia de la gira. Una particular lírica d'una poètica inusual, lletres carregades de vitalitat, sentiment, nostàlgia, tot fent-se preguntes sobre allò que no entén; tota una declaració d'intencions al seu proper videoclip "Només vull fer cançons".